Video

ok. bismillah.

try la amalkan ruqyah setiap kali rasa badan tak sihat ataupun emosi terganggu. nak dengar time ‘sedang ok’ pun takpe.

haritu masa aku tengah sakit2 + stress tahap gaban (kononnya), aku teringat pasal ruqyah.

dulu pernah bacakan kat orang lain, why not aku try untuk diri sendiri.

so aku cari kat youtube dan jumpa. aku dengar sebelum tidur. aku dengar yang Sa’ad Al-Ghamidi punya.

amazingly subhanallah, the next day aku memang ‘rasa’ lain. minda kosong. boleh buka buku dan study. tak perlu terang banyak2.

pointnya, kena banyakkan baca quran je. inshalah kher.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s